Kijk terug: 3On Stage over SXSW!!!  Roosmarijn en Michiel Veenstra in Austin, Texas

South By South West (SXSW) festival

  • Our client
  • 3FM
  • Department
  • Broadcast + Events
  • Expertise
  • Production
Kijk terug: 3On Stage over SXSW!!! Roosmarijn en Michiel Veenstra in Austin, Texas
Corrino heeft de TV uitzending gemaakt van het South by South West festival 2012 voor de NTR en VPRO.

South By Southwest (SXSW) is een showcase festival waar zowel gevestigde namen als veelbelovende nieuwe artiesten zich presenteren aan het publiek. Er waren dit jaar verscheidene Nederlandse acts aanwezig, zo speelden Chuckie, Dope D.O.D., I Am Oak, Go Back To The Zoo, Nobody Beats The Drum en Laidback Luke op het festival. En er werden ontdekkingen gedaan, zoals garagesoul sensatie Alabama Shakes, die vorige week nog in Bitterzoet te Amsterdam speelde. Alle verslagen over SXSW op internet vind je hier.

3FM dj’s Roosmarijn Reijmer en Michiel Veenstra waren allebei voor het eerst bij SXSW. Ze keken hun ogen uit, bezochten de optredens, aten yoghurt met de Kaiser Chiefs, liepen met Laura Jansen door de straten van Austin en deden de ene na de andere muzikale ontdekking. Dit alles was al te horen op de radio, maar nu kun je hun avonturen nog eens meebeleven in beeld.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
...

Daarnaast waren we er voor 3FM om de locatie-uitzending van MetMichiel en 3voor12 radio te faciliteren.

Bekijk voor meer info: 3FM.nl

MetMichiel live vanaf SXSW in Austin Texas! 13 maart 2012

South By South West (SXSW), het grootste showcasefestival ter wereld, wordt jaarlijks gehouden in De Amerikaanse stad Austin. MetMichiel is erbij voor je!

Wat Eurosonic Noorderslag is voor Europa, is South By South West voor de wereld. Op SXSW zijn muziekconferenties, de grote namen zijn er om hun nieuwe werk te laten horen, maar het is ook de plek waar de nieuwe muzikale ontdekkingen worden gepresenteerd. De hele stad staat tijdens het festival in het teken van (nieuwe) muziek.

MetMichiel live vanaf SXSW

Op woensdag 15 en donderdag 16 maart komt MetMichiel live vanaf het festival. Ik ben dan op SXSW om je daar, op the place to be, op de hoogte te houden van wat er speelt, letterlijk en figuurlijk! Ik heb sowieso al twee live-optredens voor je geregeld in de tijdelijke studio waarvan ik in Austin ga uitzenden. Woensdag komen de vrienden van Morning Parade spelen en de dag erna is het de beurt aan de Australische band Oh Mercy!

Regie: Atilla Meijs

Camera/montage: Nikki Faberij de Jonge

Producer: Jiska Heinen

March 2012